реклама партнерів:
Головна » 2008 » Грудень » 11 » Споконвічний конфлікт батьків і дітей вилився в Прилуках у трагедію
08:58
Споконвічний конфлікт батьків і дітей вилився в Прилуках у трагедію
Споконвічний конфлікт батьків і дітей вилився в Прилуках у трагедію Жодним логічним поясненням не піддається трагедія, яка розігралася минулої п'ятниці в м.Прилуках. Люблячий і дбайливий батько холоднокровно розстріляв з мисливської рушниці свою 16-річну доньку та її 20-річного коханого.... А потім покінчив життя самогубством. Можливо це, на перший погляд, скидається на шекспірівський сюжет, але ж ворожнечі між сім'ями закоханих не було, була тільки категорична неприязнь батька до майбутнього зятя і заперечення будь-яких відносин між ними. Але про все по порядку... Віктор Грачов, колишній військовий, нині - пенсіонер. Одружився з Мариною 14 років тому. Він вдочерив її дворічну доньку Карину. Коли у них з'явилась ще одна донечка, подружжя вирушає до Ізраїлю на заробітки.
Двічі за останні 14 років вони виїздили і поверталися назад в Прилуки. Останнього разу вони повернулися 5 років тому. Але Марина знову поїхала до Ізраїлю. Вона вже почала готувати документи для виїзду всієї сім'ї за кордон на постійне місце проживання, а з доньками залишився батько.

Але відносини, особливо зі старшою - Кариною, в нього не складалися. Дівчинка почала зустрічатися з хлопцем, який був старший від неї на 5 років, що батько категорично не сприймав всерйоз. Він був переконаний, що вона повинна спочатку отримати освіту, здобути спеціальність, а вже потім займатися "амурними питаннями". Але ж серцю не накажеш. На заборони батька дівчина відреагували постійними втечами з дому. Батько часто шукав її, писав заяви в міліцію про її зникнення. Її знаходили, повертали додому, але вона знов і знову втікала. Конфлікт досяг апогею, коли в Прилуки повернулася мати Карини. Денис, так звали "бойфренда" дівчини, вирішив серйозно поговорити з матусею з приводу одруження зі своєї коханою, але батько про це і чути не хотів. Карина в черговий раз втекла з дому, не ночувала вдома дві ночі і батько особисто вирушив на її пошуки, попередньо вкинувши в свою "копійку" мисливську рушницю. Можливо він і мав на меті лише полякати норовистих закоханих, але ...
"Вистеживши" молодят, 48-річний чоловік перегородив своєю автівкою шлях їхньому "Форду". Хлопець вирішив поспілкуватися з строгим батьком по чоловічому і раз та назавжди розставити всі крапки над "і". Розмова одразу пішла на підвищених тонах, а коли вербальні аргументи вітчима вичерпалися він дістав останній - рушницю. Зробивши два постріли в хлопця, задурманений чоловік рушив до іномарки. Перший постріл в свою названу доньку він здійснив через скло дверцят, а потім відкрив їх і вистрілив удруге. Зрозумівши що накоїв, відставник пустив і собі кулю в серце.
Чоловіка вчасно доставили до лікарні й прооперували. Залишалася надія, що він виживе й сам розповість про мотиви свого вчинку. Але сподівання були марними. Стрілець помер в лікарні через два дні після операції. Кримінальну справу закрито в зв'язку зі смертю підозрюваного. Тож німе запитання лишилося висіти в повітрі без відповіді: "Чому позитивний у всіх відношеннях чоловік, психологічно врівноважений, пішов на такий вчинок ?"

Всі імена та прізвища змінено з етичних міркувань.

Джерело: УМВС України в Чернігівській області, http://kop.gov.ua



Категорія: Кримінал | Переглядів: 1121 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar