реклама партнерів:
Головна » 2008 » Грудень » 14 » Нарада з питань адміністративно-територіальної реформи, формування місцевих бюджетів на 2009 рік
16:17
Нарада з питань адміністративно-територіальної реформи, формування місцевих бюджетів на 2009 рік
Нарада з питань адміністративно-територіальної реформи, формування місцевих бюджетів на 2009 рік 11 грудня у Чернігові відбулася нарада представників асоціацій місцевих та регіональних влад України з питань адміністративно-територіальної реформи, формування місцевих бюджетів на 2009 рік.
В нараді взяли участь заступник Міністра регіонального розвитку та будівництва України В’ячеслав Негода, керівник відділу Управління по зв’язках з місцевими органами влади і органами місцевого самоврядування Апарату Верховної Ради України Віктор Олійниченко, голова Чернігівської обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, голови та заступники голів обласних рад України.
Метою наради є намір звернути увагу центральних органів влади на характерні для всіх органів місцевого самоврядування наболілі проблемні питання щодо впровадження адміністративно-територіальної реформи, формування місцевих бюджетів на 2009 рік, а також обговорити питання налагодження та посилення взаємодії між різними асоціаціями органів місцевого самоврядування України. До учасників наради з вітальним словом звернувся голова Чернігівської обласної державної адміністрації Володимир Хоменко.

Під час обговорення питань порядку денного «Про концепцію реформи адміністративно-територіального устрою України», «Про особливості формування місцевих бюджетів та міжбюджетних відносин на 2009 рік», «Про посилення взаємодії асоціацій органів місцевого самоврядування України» виступили заступник Міністра регіонального розвитку та будівництва України В’ячеслав Негода, голова Донецької обласної ради Анатолій Близнюк, голова Дніпропетровської обласної ради Юрій Вілкул, активну участь в обговоренні зазначених питань взяли голови обласних рад Кіровоградської – Микола Сухомлин, Львівської – Мирослав Сеник, Миколаївської – Тетяна Демченко, Одеської – Микола Скорик, заступник голови Вінницької обласної ради – Степан Нешик, інші, а також віце-президент Української асоціації місцевих і регіональних влад, голова Чернігівської обласної ради Наталія Романова, яка і провела пленарне засідання. За підсумками наради було прийнято рішення про доопрацювання спільної резолюції, відповідно до чого кожна обласна рада до кінця наступного тижня надішле свої пропозиції до Чернігівської обласної ради на опрацювання. Також Донецькій обласній раді було доручено опрацювати пропозиції всіх обласних рад щодо формування бюджетів на 2009 рік.

Відбулася екскурсія до Національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця», що в Батурині. А вчора, в перший день приїзду учасники наради ознайомилися з містом на Десні. Зокрема, разом з головою обласної ради Наталією Романовою вони відвідали Чернігівське відділення компанії «САН ІнБев Україна», побували в Антонієвих печерах, Борисоглібському соборі та історичному музеї ім. В.Тарновського.

Джерело: обласна рада, http://www.chernihiv-oblrada.gov.ua



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1202 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar