реклама партнерів:
Головна » 2008 » Грудень » 19 » Рейд у шкільні їдальні
12:17
Рейд у шкільні їдальні
Рейд у шкільні їдальні Рейд щодо перевірки якості харчування у чернігівських школах разом з представниками ЗМІ здійснила заступник міського голови Оксана Тунік-Фриз.
Учасники рейду відвідали чотири школи міста.
Заступник міського голови цікавилася організацією харчування у шкільних їдальнях, якістю і різноманітністю страв у меню. Спільно із журналістами вони скуштували страви, які готують для учнів, переважну більшість з них оцінили схвально, особливо хліб, випечений у їдальні школи №1.
Як позитивний приклад відзначено досвід колегіуму № 11, де крім школярів початкової школи один із класів харчується за кошти батьків. Спеціально для них розроблено і узгоджено меню, за яке батьки погодились платити навіть дорожче, ніж зазвичай.
Оксана Тунік-Фриз, підбиваючи підсумки рейду, зазначила, що для покращення харчування школярів необхідні гнучка робота колективу комунального підприємства "Шкільне", підтримка педагогів і розуміння батьків. "Нам потрібно спільно працювати, щоб заохотити дітей до здорового харчування", - сказала вона. Заступник міського голови також пообіцяла, що подібні рейди будуть продовжені, а висновки обов'язково будуть враховані у подальшій роботі.
Рейд щодо перевірки якості харчування чернігівських школярів здійснено за дорученням міського голови Олександра Соколова.

Джерело: Ірина Синельник, http://chernigiv-rada.gov.ua/news.php?news=1715



Категорія: Громада та влада | Переглядів: 1157 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar