реклама партнерів:
Головна » 2008 » Грудень » 20 » У ролі святого Миколая
10:41
У ролі святого Миколая
У ролі святого Миколая До Дня Святого Миколая, за давньою українською традицією прийнято вітати дітей та дарувати подарунки. Напередодні діти «замовляють» у доброго Святого іграшку, хтось солодощі, та іноді найкращим подарунком є звичайна увага. А особливо для тих, хто має особливі потреби - для дітей-інвалідів.
Так, вже стало доброю традицією в ЗОШ №27 проведення благодійних акцій, приурочених до цього свята. Одна із них відбулася напередодні. Ініціатором її виступили шкільний соціальний педагог та учні школи. Адже, найкращий спосіб виховувати в учнів милосердя, альтруїзм та звичайне людське співчуття – це залучати дітей до благодійних акцій.
Констатуючи результати акції, стає не страшно за наше майбутнє покоління, адже, щоб там не казали, а факти говорять самі за себе: за тиждень було зібрано понад 20 пакетів з речами – одягом та взуттям, іграшками. А на кошти, зібрані в межах акції, були придбані солодощі.
Цього року, як і минулого, волонтери 27 школи завітали з поздоровленнями до громадської організації «Гіппократ» в місті Чернігові, що об’єднала під своїм крилом 250 сімей з дітьми – інвалідами. Тут забезпечують підтримку і соціально – психологічну допомогу дітям-інвалідам та їхнім сім’ям, а також організовують для них цікаве і змістовне дозвілля. Школярі також підготували невеличку культурну програму. Співали пісні під гітару та разом із членами організації змайстрували зі звичайних серветок символічне серце, яке було вручене голові організації Валентині Андріївні Фрол.
Теплими словами вдячності зустріли волонтерів представники організації. Вони висловили побажання про подальшу співпрацю та привітали юних волонтерів зі святом.
Задоволення від цього маленького свята отримали не лише вихованці з «Гіппократа». Школярі також повертались додому радісні і сповнені нових ідей. Найголовніше, що вони зрозуміли, - позитивні емоції, радість, увагу і підтримку так само приємно і важливо дарувати, як і отримувати. А також істинний зміст і вагу вислову: «Не будь байдужим!».

За інформацією школи №27



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1043 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar