реклама партнерів:
Головна » 2008 » Грудень » 21 » Яблука - рецепт довголіття
20:37
Яблука - рецепт довголіття
Яблука - рецепт довголіття Яблука не є чемпіоном по кількості вітамінів і живильних речовин, що міститься в них. Який би ми не взяли вітамін або мінерал - завжди знайдеться фрукт, в якому його значно більше, ніж в яблуках. Не дивлячись на це, яблука є мало не найкориснішими фруктами. Їх користь полягає в поєднанні різних компонентів, включаючи вітаміни, мінерали, фруктові кислоти, цукор і клітковину.
Дослідження, що проводились вченими в Університеті Cornell, підтвердили що, з'їдаючи яблуко в день можна запобігти раку молочної залози. Яблука містять антиокислювач, який пов'язаний із запобіганням раку. У первинному дослідженні ефекту впливу яблук на рак молочної залози, учені виявили у людей які вживали яблука пухлина була зменшена на 60 відсотків. Вчені Cornell заявили, що люди можуть отримувати більше користі для здоров'я від фруктів, наприклад яблук, ніж від вживання дорогих дієтичних блюд.

Дієтологи радять перевірений загальновизнаний спосіб, з'їдаючи 3-4 яблука в день ми подовжуємо активне життя. Яблука здатні захистити організм від багатьох захворювань, у тому числі й від передчасного старіння. Яблука багаті пектином, розчинним волокном, яке потрібно організму для зменшення холестерину. Дослідження, що проводяться, підтвердили, що при вживанні двох яблук в день знижується рівень холестерину.

Яблука також корисні для діабетиків, оскільки розчинне волокно допомагає при регулюванні цукру в крові, запобігаючи раптовому збільшенню рівня цукру в крові. Яблука повні вітамінів і корисних мінералів. Велика частина вітамінів міститься в шкірці яблука. Одне яблуко середнього розміру має 80 калорій. Яблука корисні для правильної роботи печінки, при лікуванні запору і діареї. З'їдаючи, як мінімум два яблука в день, ви забезпечуєте правильну роботу кишечника. Запечені яблука корисні при діареї.
Яблука багаті на залізо, вітамін C і фосфор, тому вони дуже корисні при лікуванні анемії. Особливо вони корисні у вигляді свіжовичавленого соку. Оптимальна кількість вживання соку з 0.5 - 1 кг яблук. Найкращий час – за півгодини до їди. Сік має бути отриманий з відібраних яблук. Яблука також корисні при гострій і хронічній дизентерії серед дітей, які вживають у вигляді пюре кілька разів в день. При розладах шлунку з яблука роблять пюре, додають до нього корицю або мед і приймають кілька разів в день перед їжею.

Яблука дуже корисні при лікуванні всіх типів головного болю. Яблуко в зрілому вигляді, після видалення верхньої шкірки та внутрішньої твердої частини, до нього додається невелика кількість солі та вживається кожен ранок на голодний шлунок перед їдою протягом тижня. Таке вживання яблука приводить до гарних результатів навіть у випадках огидного постійного головного болю.

Сьогодні яблука вирощуються на всіх континентах. Серед фруктових садів у всьому світі яблучні сади займають перше місце, як за площею, так і за загальним обсягом виробництва.

Джерело: [url=http://www.franko.franko-terminal.com/content/view/2365/136/lang,ua/]http://www.franko.franko-terminal.com/content/view/2365/136/lang,ua/[/url]



Категорія: Медицина | Переглядів: 1778 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar