реклама партнерів:
Головна » 2008 » Грудень » 23 » Надлишки косметологічної продукції сягнули 66 тисяч гривень
11:04
Надлишки косметологічної продукції сягнули 66 тисяч гривень
Надлишки косметологічної продукції сягнули 66 тисяч гривень Надлишки косметологічної продукції, що не були заявлені у товаросупровідних документах, на суму 66 110 тисяч гривень виявили працівники Чернігівської митниці.
Вантаж, що складався з косметичних засобів, солярію, запасних частин, обладнання та рекламної продукції для косметологічного салону, направлявся з Естонії до м. Славутича Київської області. Порушення виявили працівники митниці під час перетину автомобілем державного кордону у пункті пропуску „Нові Яриловичі”. Під час здійснення митного контролю виявилось, що фактично продукція, що знаходиться в автомобілі, перевищує заявлену у документах на 2264 одиниці.
Таким чином фірма-відправник вантажу порушила 352 статтю Митного кодексу, намагаючись перемістити товар з приховуванням від митного контролю та надавши митниці документи, що містять неправдиві відомості щодо кількості та асортименту продукції.
Об’єктами порушень митних правил стали: апарати для догляду за обличчям, крісла та стільці для косметологів виробництва Іспанії, а також пробники та розпилювачі косметологічної продукції виробництва Франції.
Начальник відділу дізнання служби митної варти та організації боротьби з порушеннями митного законодавства Чернігівської митниці Вікторія Молочко зазначає: „Випадки виявлення подібних правопорушень є непоодинокими у правоохоронній роботі митниці. Проте, ймовірно, особи, які у такий спосіб намагаються незаконно ввезти товари в Україну, не усвідомлюють з якими труднощами зіткнуться в разі їх викриття митними органами. А це і тривала судова процедура і витрати, пов’язані з оплатою штрафів і, навіть, конфіскація товарів”.

Прес-служба митниці.



Категорія: Кримінал | Переглядів: 1224 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar