реклама партнерів:
Головна » 2008 » Грудень » 26 » Чернігівські журналісти вчилися робити ковбасу
20:38
Чернігівські журналісти вчилися робити ковбасу
Чернігівські журналісти вчилися робити ковбасу Допомагали їм в опануванні нового фаху працівники та головний технолог АТЗТ «Ритм» Надія Бранчук під час чергового відвідування підприємства.
Найактивнішим і найнаполегливішим в пізнанні робітничого ремесла виявився заслужений журналіст України Сергій Гайдук, котрий спробував пройти майже всі етапи виробництва продукції – від підготовки м’яса і до формування виробів. Намагалися не відставати від нього голова прес-клубу реформ Ірина Мельник, кореспондент газети «Взгляд» Ганна Прейс та Катерина Приступа із «Семейной газеты».
Під час прес-конференції директор товариства Олександр Кириченко поінформував журналістів про здобутки колективу в нинішньому році та перспективами розвитку «Ритму».

Ольга Чернякова.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1193 | Рейтинг: 5.0/3
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

Всього коментарів: 0
avatar