реклама партнерів:
Головна » 2009 » Січень » 3 » «Символ року» ледве не загинув від власної дурості
19:37
«Символ року» ледве не загинув від власної дурості
«Символ року» ледве не загинув від власної дурості В Семенівському районі від «пустощів» бика постраждав його господар, рятуючи його від розлюченого сусіда, якого бичок насмілився вдарити.
2 січня до Семенівського райвідділу міліції звернулась 46-річна місцева мешканка з заявою про те, що її чоловіку невідомий прострелив ногу з мисливської рушниці.
При виїзді на місце події слідчо-оперативною групою було встановлено, що того ж дня опівдні 52-річний мешканець райцентру проходив повз господарство односельця, в цей час з відкритої хвіртки садиби вибіг бик, підбіг до перехожого та стусонув бідолаху в груди. (пізніше у медичномму висновку йому втсановлять діагноз - забій грудної клітини). Після такої витівки симовла прийдешнього року, чолов'яга з болем у грудях, душевною образою та жагою помсти, побрів додому. Взявши мисливську рушницю, чоловік повернувся з наміром вбити кривдника. Господиня кинулася рятувати свого безшабашного «жартівника» Адже через рік він би суттєво поліпшив бюджет родини після відправки його на м’ясо. На лемент дружини з будинку вискочив і господар. Вони вже вдвох намагалися вгамувати розлюченого односельця.
Зрозумівши, що поквитатися з кривдником один на один йому не вдасться, месник вирішив хоча б налякати його захисників. Та мабуть від перехвилювання рука в нього схибила і замість пострілу в землю, він влучив у ногу чоловікові.
Наразі поранений господар з рваною раною стопи перебуває на стаціонарному лікуванні в Семенівській райлікарні, у «ворошиловського стрільця» рушницю вилучили і зараз він дає свідчення дільничному, а винуватець усих цих пристрастей спокійнісінько жує свою жуйку в стійлі.

Джерело: Управління УМВС України в Чернігівській області, http://kop.gov.ua



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1092 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar