реклама партнерів:
Головна » 2009 » Січень » 8 » Новорічні свята пройшли традиційно
15:58
Новорічні свята пройшли традиційно
Новорічні свята пройшли традиційно У Чернігові новорічні свята пройшли традиційно. Такий підсумок святкування Нового року та Різдва зробила заступник міського голови Оксана Тунік-Фриз.
"Як на Новий рік, так і на Різдво на центральні площі міста для жителів міста та гостей Чернігова були організовані концертні програми", - сказала вона.
Зокрема, у новорічну ніч на Красній площі Чернігова відбулися масові народні гуляння. Організатором святкової програми виступив Центральний парк культури та відпочинку. На головній площі Чернігова у новорічну ніч з 2 години тривала концертна програма, різноманітні конкурси для усіх бажаючих. Учасників свята, як завжди, привітали Дід Мороз, Снігуронька, місцеві творчі колективи, а також переможці різноманітних конкурсів. Традиційним учасником святкової програми була школа танцю "Альянс".
"Святковий концерт на площі у новорічну ніч користується популярністю, мешканці Чернігова родинами приходять до головної ялинки міста" – розповів керівник Центрального парку культури та відпочинку Володимир Хольченков. Він також додав, що на площі початок 2009 року святкували понад 20 тисяч чернігівців.
Як повідомила керівник міського палацу культури Надія Барабаш, святкова програма на Різдво "Щоб з Колядою щастя побажати" на Красній площі обласного центру також була різноманітною та яскравою, хоча через мороз зібрала невелику кількість глядачів. "Майже три години тривали виступи обрядового гурту Союзу українок на чолі із заслуженою артисткою України Раїсою Решетнюк та самодіяльних фольклорних ансамблів "Калина" і "Сіверяни" міського палацу культури", - зазначила Н.Барабаш.
Крім того, заступник міського голови вважає, що міська влада, громадськість та бізнес, незважаючи на труднощі, продемонстрували єдність в організації новорічних святкувань. О.Тунік-Фриз подякувала усім підприємствам і підприємцям, які долучилися до святкового оформлення міста та проведення новорічних заходів, серед них – Чернігівському відділенню компанії "САН ІнБев Україна", що виступило традиційним спонсором святкового феєрверку.

Джерело: Ірина Синельник, http://chernigiv-rada.gov.ua/news.php?news=1745



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1381 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar