реклама партнерів:
Головна » 2009 » Січень » 14 » Вперше в Україні, у Чернігові, відбудеться репрезентація книги «Крути. Січень 1918 року»
20:28
Вперше в Україні, у Чернігові, відбудеться репрезентація книги «Крути. Січень 1918 року»
Вперше в Україні, у Чернігові, відбудеться репрезентація книги «Крути. Січень 1918 року» Вперше в Україні на засіданні прес-клубу «Ділове слово» в управлінні у справах преси та інформації Чернігівської облдержадміністрації проводитиметься репрезентація книги «Крути. Січень 1918 року».
Нове видання представлятимуть його упорядник, голова Ради громадської організації «Історико-культурологічне товариство «Герої Крут» (м.Київ), лауреат премії М. Старицького Ярослав ГАВРИЛЮК та член товариства, директор Видавничого центру «Просвіта» Василь КЛІЧАК.
Після прес-конференції планується проведення зустрічі упорядника та ви видавця книги в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації з його слухачами та представниками громадськості.
Організатори: управління у справах преси та інформації, управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації, Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації спільно з представником Українського інституту національної пам’яті у Чернігівській області.
Прес-конференція: 19 січня 2009 р. 11.00. – 12.00.
Зустріч: 19 січня 2009 р. 12.30. – 13.15.




Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1511 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar