реклама партнерів:
Головна » 2009 » Січень » 18 » Тернопільські просвітяни співали в Антонієвих печерах
17:05
Тернопільські просвітяни співали в Антонієвих печерах
Тернопільські просвітяни співали в Антонієвих печерах З візитом до Чернігова завітали гості з міста Тернопіль – 17 членів «Молодої Просвіти». Протягом двох днів тернопільчани показували святкове дійство – Вертеп, зокрема у школі № 3 міста Чернігова, в Чернігівській обласній науковій бібліотеці ім. Короленка під час святкування 20-річчя відновлення діяльності Чернігівського обласного товариства "Просвіта" ім. Т. Шевченко та у дитячому відділенні центру Чорнобильців.
Гості у вільний час, під час екскурсії, відвідали історичні пам’ятки міста – Вал і Болдині гори, Антонієві печери, Троїцький та Єлецький монастирі, православні храми.
Розповідає голова правління Чернігівського обласного осередку ВМГО "Молода Просвіта» Олександр Шевченко:
– Всі були виснажені, але задоволені. Дівчата з Тернополя я думаю довго будуть пам`ятати отримані враження від їхніх голосів, коли вони співали пісні в Антонієвих печерах, катання з Болдиної гори, прийом і ночівлю у отця Ігоря настоятеля греко-католицької церкви св. апостолів Петра і Павла, а хлопцям запам`ятається ночівля в прохолодній "Просвіті".
Всі поїхали додому з чудесними враженнями і сувенірами купленими в просвітянський мистецькій галереї "Круті сходи", а дехто і з рецептом консервування помідорів від Наталії Іванівни секретаря "Просвіти".

За інформацією прес-служби ЧОО ВМГО "Молода Просвіта».





Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1249 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar