реклама партнерів:
Головна » 2009 » Січень » 22 » Володимир Ступак: «Навіть в умовах економічної кризи не можна забувати про здоров’я нації»
20:08
Володимир Ступак: «Навіть в умовах економічної кризи не можна забувати про здоров’я нації»
Володимир Ступак: «Навіть в умовах економічної кризи не можна забувати про здоров’я нації» «Відміна заборони на рекламу тютюнових та алкогольних виробів лише сприятиме збільшенню кількості громадян, що страждають від алкогольної і тютюнової залежності», - заявив член Правління Української народної партії, голова Чернігівської обласної організації УНП Володимир СТУПАК.
Так політик прокоментував зареєстрований у Верховній Раді України Проект Закону №3563 «Про внесення змін до Закону України „Про рекламу“ (щодо запобігання негативним наслідкам фінансово-економічної кризи у рекламній галузі та електронних засобах масової інформації)». Законопроект передбачає призупинення на цілий рік — до 1 січня 2010 року — заборони на рекламу тютюнових та алкогольних виробів на зовнішніх рекламних носіях та на телебаченні.
«Українська народна партія виступає різко проти такого законопроекту і висловлює жаль, що його співавтором є наш колега з фракції НУНС – колишній генеральний продюсер приватного підприємства ТОВ «Телерадіокомпанія» НБМ» Юрій СТЕЦЬ», - зауважив член Правління УНП.
«Можна зрозуміти, що телевізійникам вигідно, щоб виробники алкоголю і тютюну продовжували рекламуватися, адже це дозволить їм отримувати додаткові прибутки. Але не можна не враховувати, що кожний показ реклами алкоголю з акторами, які грають роль «успішних людей» і вживають цей продукт, збільшує кількість українців, особливо молоді, які, копіюючи рекламних героїв, поступово стають не «успішними», а цілком залежними від алкоголю», - підкреслив політик.
Щоб залишити „і вовків ситими, і овець цілими” Володимир СТУПАК радить скористатися досвідом Волинської області, яка за ініціативи місцевої УНП прийняла рішення на зовнішніх рекламоносіях рекламувати продукцію місцевих товаровиробників, стримуючи безробіття в області, або розміщувати соціальну рекламу.

Джерело: прес-служба УНП.



Категорія: Погляд. Версії | Переглядів: 1658 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar