реклама партнерів:
Головна » 2009 » Січень » 23 » Яким бути "Фонтану дитячих мрій"?
19:47
Яким бути "Фонтану дитячих мрій"?
Яким бути У Чернігові завершився черговий етап конкурсу дитячої творчості "Фонтан дитячих мрій"
Як повідомила заступник міського голови з гуманітарних питань Оксана Тунік-Фриз, школярі активно долучилися до участі у конкурсі та подали на розгляд конкурсної комісії близько 100 робіт.

У міськраді вже відбулося попереднє засідання конкурсної комісії, яка підбиватиме підсумки конкурсу. За словами О.Тунік-Фриз, поки що прийнято рішення продемонструвати кращі роботи та запропоновані макети на виставці у приміщенні міськради, а потім приймати рішення про переможців.

"Свою думку про дитячі творіння у книзі відгуків зможуть висловити депутати міськради, представники громадських організацій, журналісти. Ми хочемо, аби конкурс був відкритим та врахував більшу кількість думок і поглядів", - зазначила вона. О.Тунік-Фриз додала, що це і є виявом демократичних підходів у роботі міської влади, коли навіть найменші мешканці громади можуть сказати свою точку зору.

Заступник міського голови Олександр Сердюк схвально оцінив дитячу творчість та висловив переконання, що архітектори знайдуть чимало підказок для проекту фонтану. Представник депутатського корпусу міськради – депутат Володимир Ступак також вважає позитивом проведення конкурсу для будівництва дитячого фонтану.

Як повідомлялося раніше, у Чернігові з 1 грудня розпочався конкурс дитячої творчості "Фонтан дитячих мрій", який проводять спільно Чернігівська міська рада та обласне відділення Національної спілки архітекторів України. Кращі ідеї дітей будуть використані архітекторами для спорудження дитячого фонтану поблизу Мегацентру.





Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 2006 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar