реклама партнерів:
Головна » 2009 » Січень » 28 » «Ліві» пайовики стали землевласниками
20:09
«Ліві» пайовики стали землевласниками
«Ліві» пайовики стали землевласниками Нещодавно в ході оперативно-розшукових заходів співробітники сектору боротьби з економічною злочинністю Корюківського райвідділу міліції викрили колишнього голову правління КСП села Козилівка, який, являючись посадовою особою та здійснюючи організаційно-розпорядчі обов'язки, зловживаючи службовим становищем, діючи в інтересах третіх осіб, у 1998-1999 роках склав та направив до Корюківського районного відділу земельних ресурсів додаткові списки осіб на отримання земельної частки (паю)розформованого КСП.
У списках було вказано завідомо неправдиві відомості про те, що дев'ять мешканців села Козилівка мають право на отримання земельної частки.
Фактично вищевказані громадяни ніколи не працювали у КСП і не мали до нього ніякого відношення. І на час отримання Державного акту на право колективної власності на землю, виданого 21 вересня 1995 року, не мали права на отримання сертифікату на право володіння земельним паєм.
В подальшому на підставі списків вищевказаним особам були виготовлені та видані 9 сертифікатів на право на земельну частку (пай) по 3,5 га на загальну суму близько 120 тисяч гривень.
12 січня 2009 року прокуратурою Чернігівської області відносно посадовця порушена кримінальна справа за ознаками злочинів, передбачених ст.165 ч.2, 172 ч.2 Кримінального кодексу України (в редакції 1960 року). Слідство триває.

Джерело: УМВС України в Чернігівській області, http://kop.gov.ua



Категорія: Кримінал | Переглядів: 1084 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar