реклама партнерів:
Головна » 2009 » Квітень » 2 » Хотіли забрати «Москвич», а забрали душу
20:18
Хотіли забрати «Москвич», а забрали душу
Хотіли забрати «Москвич», а забрали душу 1 квітня до чергової частини Менського райвідділу міліції зателефонував мешканець Степанівки, який повідомив, що його 22-річний сусід Сашко лежить зв'язаний на задньому сидінні свого автомобіля в непритомному стані. Хлопця каретою швидкої допомоги доставили до реанімаційного відділення Менської районної лікарні, де він, не опритомнівши, помер.
На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Міліціонерами була обстежена автівка потерпілого, опитані свідки та родичі. Після чого були встановлені обставини трагедії.
Потерпілий з двома своїми товаришами 25-річним Андрієм та 23-річним Сергієм (імена змінено) перебували на території його господарства в Степанівці. Під час спілкування Андрій запропонував Сашку з'їздити на його «Москвичі» до дівчини Андрія, поздоровити її з днем народження. Але Сашко категорично відмовився їхати і сказав, що автівку їм не дасть. Розлючений Андрій схопив цеглину і вдарив хлопця по голові, після чого разом з Сергієм зв'язали його і закинули на заднє сидіння «Москвича».
Відібравши ключі у Сашка, «відірголови» спробували завести авто, але після кількох секунд торохтіння воно заглухло. Поки вони намагалися машину «оживити», з сусіднього двору почули крик сусіда: «Що ви там робите?»
Хлопці, злякавшись, покинули авто з товаришем і втекли.
Наразі міліціонери затримали одного з зловмисників, якій у всьому зізнався, дав правдиві свідчення та затриманий до Менського ІТТ. Інший поки що переховується.
За даним фактом порушена кримінальна справа за ст. 289 ч. 3 Кримінального кодексу України - незаконне заволодіння транспортним засобом поєднане з насильством, карається позбавленням волі на строк від 10 до 15 років. Триває слідство.

Джерело: УМВС України в Чернігівській області, http://kop.gov.ua/index.p....temid=2



Категорія: Кримінал | Переглядів: 1110 | Теги: Кримінал, вбивство | Рейтинг: 1.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar