реклама партнерів:
Головна » 2009 » Квітень » 3 » Разом з Червоним Хрестом проти туберкульозу
22:22
Разом з Червоним Хрестом проти туберкульозу
Разом з Червоним Хрестом проти туберкульозу З 4 квітня Чернігівська обласна організація Товариства Червоного Хреста проводить місячник під гаслом "Разом з Червоним Хрестом проти туберкульозу".
Мета місячника – збір коштів, одягу, взуття, засобів гігієни, постільної білизни, продуктів харчування, медикаментів для надання допомоги в умовах фінансово-економічної кризи найбільш уразливим категоріям населення, у першу чергу хворим на туберкульоз.
Розуміючи складність ситуації, що впливає на зниження життєвого рівня людей, обласна організація Товариства Червоного Хреста України звернулася з проханням про допомогу до Баварського Червоного Хреста Німеччини, благодійних організацій, керівників комерційних структур.
В організації планують надати пріоритети розвитку банкам одягу, пунктам продуктової допомоги Червоного Хреста як найбільш необхідним підрозділам в період економічної кризи. Також мають намір переглянути підходи до формування списків підопічних, забезпечивши обслуговування самотніх літніх громадян, що потребують постійної опіки.

Благодійні внески можна перерахувати на р/р обласної організації Товариства Червоного Хреста 2600730706200 в КМФ АКБ Укрсоцбанк, МФО 322012, код 02940397.

За інформацією Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України



Категорія: Медицина | Переглядів: 1126 | Теги: Червоний хрест, хворі, медицина, Чернігів, туберкульоз | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar