реклама партнерів:
Головна » 2009 » Квітень » 3 » Як очистити організм за допомогою буряка
22:27
Як очистити організм за допомогою буряка
Як очистити організм за допомогою буряка Буряк має усе найкорисніше для поліпшення роботи серцевої системи і підтримки кислотно-лужного балансу крові.
Серед усіх овочів буряк займає одне з провідних місць за вмістом йоду, що є важливим чинником для тих, хто страждає на захворювання щитовидної залози.
Не так давно медикам вдалося виявити, що свіжий буряковий сік перешкоджає утворенню та розвитку злоякісних клітин, а це означає, що вживати буряк корисно кожному і в будь-якому віці.
Якщо ж вам дуже хочеться схуднути, то вам слід пам`ятати про те, що в буряку міститься така речовина, як бетаїн, яке підсилює дихальний процес в клітинах і поліпшує обмін речовин. Що ж до клітковини, то вона підсилює моторику шлунку і кишечника.
Жоден з овочів не здатний дати нам так багато і не вимагати від нас так мало, як цей коренеплід, йому немає рівних. Якщо ви хочете очистити організм, то вам слід на два дні влаштувати монодієту – їсти лише буряк.
Овоч має бути обов`язково відвареним і його кількість не повинна перевищувати два кілограми на добу, яку слід розбити на шість-сім прийомів.

Джерело: УНІАН, http://health.unian.net/ukr/detail/196184



Категорія: Медицина | Переглядів: 1276 | Теги: Буряк, медицина, очищення організму | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar