реклама партнерів:
Головна » 2009 » Квітень » 5 » Європейська інтеграція стартує з локального рівня
20:39
Європейська інтеграція стартує з локального рівня
Європейська інтеграція стартує з локального рівня Плідно та цікаво пройшла зустріч магістра Європейських студій Гетеборзьського університету, Швеція, Ребекки Раск, та представників громадських організацій - Чернігівський Центр Прав Людини та Центр „Доброчин”.
В рамках проведення спільного дослідження питань взаємодії України та донорів Європейських країн були організовані зустрічі як з громадськими організаціями, реципієнтами зовнішньої допомоги, так і з керівництвом правоохоронних органів Чернігівської області.
Сергій Потапенко, перший заступник начальника УМВС України в Чернігівській області, розповів про мотиви співпраці з Центром „Доброчин” та позитивний вплив зовнішньої допомоги від МЗС Естонії на діяльність кримінальної міліції та її розвиток.
Сергій Калашник, начальник ВДАІ УМВС України в Чернігівській області, та Віталій Горбатко, заступник начальника, представили превентивну діяльність свого підрозділу по забезпеченню безпеки пішоходів та відзначили необхідність співпраці та перейняття естонського досвіду з культури носіння світлоповертаючих знаків, що надасть можливість зменшити рівень смертності пішоходів в Чернігівському регіоні.
Невелика допомога сприяє великим та конкретним змінам в регіоні. Європейська зовнішня підтримка такої діяльності підтримує розвиток регіону та інвестує в людей.

Джерело: Наталія Дрозд | Центр "Доброчин"



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1201 | Теги: Україна, співпраця, Доброчин, Європейський союз, євроінтеграція | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 1
avatar
1
1 nostafru • 17:31, 07.04.2009
avatar