реклама партнерів:
Головна » 2009 » Квітень » 10 » Розпочалася всеукраїнська операція «Мігрант»
18:37
Розпочалася всеукраїнська операція «Мігрант»
Розпочалася всеукраїнська операція «Мігрант» За першу добу нещодавно розпочатої всеукраїнської операції «Мігрант» правоохоронцями Чернігівщини вже була проведена чимала робота. Як повідомив заступник начальника управління ГІРФО УМВС України в Чернігівській області Віталій Магдич, співробітниками Управління МВС в області була порушена кримінальна справа за ст. 332 Кримінального кодексу відносно громадянина України, який переправляв через державний кордон іноземців.
На одному з ринків міста Чернігова було виявлено громадян Молдови, які незаконно займалися торгівельною діяльністю. Також сьогодні в Бахмачі міліціонери виявили групу громадян Узбекистану, які також займалися незаконною торгівельною діяльністю.
Відносно вищезгаданих іноземців буде прийняте рішення про скорочення терміну їх перебування в Україні. Окружним Адміністративним судом області було прийнято рішення відносно 3 громадян Росії - видворення з країни в примусовому порядку. Вони вели аморальний спосіб життя і неодноразово притягувалися до адміністративної відповідальності. Всього за останній квартал поточного року було виявлено 400 правопорушень з боку іноземних громадян, які нелегально перебували в Україні з порушенням встановлених правил.

Джерело: УМВС України в Чернігівській області, http://kop.gov.ua/index.p....temid=2



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1134 | Теги: Чернігівщина, міліція, мігрант, правопорушення, іноземці, Кримінал | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar