реклама партнерів:
Головна » 2009 » Квітень » 12 » У Чернігові завершилася фотовиставка газети "День"
17:10
У Чернігові завершилася фотовиставка газети "День"
У Чернігові завершилася фотовиставка газети У Чернігівській галереї сучасного мистецтва "Пласт-арт" завершилася фотовиставка газети "День", що тривала з кінця березня.
За цей час виставковий зал галереї відвідали понад 3000 чернігівців. Упродовж трьох тижнів відвідувачі мали змогу голосувати за найкращу роботу. Більшістю (у 162 голоси) було обрано фотороботу на приз глядацьких симпатій, який вручено під час урочистого закриття фотовиставки "Дня".
Висловити вдячність організаторам за проведення цікавої мистецько-культурної акції прибули голова Чернігівської облдержадміністрації Володимир Хоменко, Чернігівський міський голова Олександр Соколов, представники навчальних і мистецьких закладів Чернігова.
Зокрема, Олександр Соколов підкреслив, що фотографії виставки передають різні миттєвості життя, проте близькі і зрозумілі кожному. "Є миттєвості, що складають день, день складає роки, і так – ціле наше життя", - зауважив він. Міський голова висловив переконання, що фотовиставка стала культурною подією цієї весни у Чернігові і запам'ятається жителям міста надовго, а для фотографів стане поштовхом до творчих пошуків.
Головний редактор газети "День" Лариса Івшина під час спілкування із журналістами повідомила, що зацікавлена підтримувати творчі контакти із Чернігівщиною. "Тут є свої традиції і величезний духовний потенціал. Чернігівщина і Чернігів – благодатна земля для всіх культурних ініціатив", - сказала вона. Головний редактор газети пообіцяла, що наступна фотовиставка "Дня" буде не менш потужною і чернігівці у 2010 році переглянуть її одними з перших.

Ірина Синельник



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1146 | Теги: фотовиставка, Пласт-арт, Чернігів, газета "День" | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar