реклама партнерів:
Головна » 2009 » Квітень » 12 » Руки геть від моєї риби!
17:35
Руки геть від моєї риби!
Руки геть від моєї риби! 9 квітня близько 16-ої години до Корюківського райвідділу внутрішніх справ зателефонував мешканець Чернігова та повідомив, що на дамбі місцевого ставка в селищі Холми невідомий чоловік насмерть підстрелив людину.
Прибувши на місце пригоди, слідчо-оперативна група райвідділу міліції встановила всі деталі та обставини події: водойма, яка знаходиться на території селища Холми, перебувала в оренді приватного підприємця з Брусилова Чернігівського району. Строк оренди збіг в цьому місяці. В зв'язку з цим ставки було передано іншим орендарям. Розлючений «старий» орендар ставків, прихопивши мисливську рушницю, прийшов забрати «свою» рибу, яка залишилася в озері. Чоловік відкрив шлюз і почав спускати воду. Нові ж орендатори, дізнавшись про це, прибігли і почали навпаки закривати шлюз аби перешкодити «витіканню» риби. Знаходячись неподалік в засідці, підприємець, довго не вагаючись, розпочав відстріл своїх конкурентів. Кілька пострілів - і один з опонентів був смертельно поранений.
По гарячих слідах «горе-стрілка» було затримано співробітниками райвідділу. Вилучена рушниця та набої .
За даним фактом була порушена кримінальна справа за ст. 121 ч. 2 Кримінального кодексу України - умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, або вчинене на замовлення, або спричинило смерть потерпілого, - карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. «Стрілка» затримано, триває слідство.

Джерело: УМВС України в Чернігівській області, http://kop.gov.ua



Категорія: Кримінал | Переглядів: 1215 | Теги: затримано, риболов, крмінал, вбивство | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 1
avatar
0
1 svan • 21:38, 12.04.2009
Почему предпринимателю не продлили аренду,тем самым вынудили таким способом защищать свое кровное? angry
avatar