реклама партнерів:
Головна » 2009 » Квітень » 14 » Нове обладнання рентгенодіагностики у дитячій стоматології
18:29
Нове обладнання рентгенодіагностики у дитячій стоматології
Нове обладнання рентгенодіагностики у дитячій стоматології У міській дитячій стоматологічній поліклініці працюватиме сучасний цифровий панорамний рентген-апарат.
Про це повідомили в управлінні охорони здоров'я Чернігівської міської ради. Ця новітня установка рентгенодіагностики максимально безпечна для здоров'я дитини, що дозволяє отримати детальнішу і оперативну інформацію - панорамний знімок, необхідну для проведення максимально ефективного і абсолютно безболісного лікування зубів і ясен.
Рентген-апарат покращить можливості діагностики захворювань ротової порожнини у маленьких мешканців міста. Панорамний знімок зубів також використовується при лікуванні порушень прикусу, для правильного вибору доктором методу лікування, а також для контролю результатів лікування з часом.
Нове обладнання встановлено фірмою "Вітадент" на умовах оренди приміщення рентген-кабінету дитячої поліклініки. Панорамний рентген-апарат буде введений в дію у другій половині травня.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради



Категорія: Медицина | Переглядів: 1182 | Теги: Чернігівська міськрада, обладнання, медицина, рентген-апарат, стоматолог | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar