реклама партнерів:
Головна » 2009 » Квітень » 16 » Міський голова обіцяє не припиняти гаряче водопостачання у Чернігові
18:46
Міський голова обіцяє не припиняти гаряче водопостачання у Чернігові
Міський голова обіцяє не припиняти гаряче водопостачання у Чернігові У Чернігові завершився опалювальний сезон.
Відповідне розпорядження підписав міський голова Олександр Соколов.
“Керівникам комунального енергогенеруючого підрозділу “Чернігівська ТЕЦ” ТОВ фірми “ТехНова”, відкритих акціонерних товариств “Облтеплокомуненерго” та “Чернігівгаз”, підприємствам і організаціям, що мають відомчі котельні, закінчити опалювальний сезон житлового фонду з 15 квітня”, – сказано у розпорядженні.
Крім того, у документі зазначено, що медичні та освітні заклади мають відключати від опалення за заявками керівників закладів, погодженими з профільними управліннями міської ради.
Також у розпорядженні рекомендовано теплопостачальним підприємствам розпочати ремонт технічного обладнання та тепломереж до наступного осінньо-зимового періоду.
Міський голова опалювальний сезон, що завершився, назвав стабільним. “Він розпочався вчасно, хоч були деякі труднощі з газом, однак ми уникнули надзвичайних ситуацій, і завершили опалювальний сезон відповідно до нормативів”, – сказав О.Соколов.
Водночас, він наголосив, що гаряче водопостачання у Чернігові буде збережено, за винятком профілактичних ремонтів, що традиційно триватимуть упродовж літа у різних мікрорайонах міста. За словами міського голови, чернігівці з 2002 року мають у своїх оселях гарячу воду упродовж року і нинішній рік не буде винятком.

Синельник Ірина



Категорія: Громада та влада | Переглядів: 1089 | Теги: Чернігівгаз, опалювальний сезон, ТЕЦ, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar