реклама партнерів:
Головна » 2009 » Квітень » 21 » З лікарні - і знову в лікарню
20:22
З лікарні - і знову в лікарню
З лікарні - і знову в лікарню Так син-алкоголік привітав з поверненням рідну матір, яка два тижні лікувалася в лікарні.
Нещодавно до чергової частини райвідділу міліції надійшло повідомлення з приймального відділення Чернігівської райлікарні про те, що до них, з тілесними ушкодженнями у вигляді закритого перелому лівої стегнової кістки було доставлено 53-річну жительку села Семенягівка.
В ході проведення перевірки правоохоронці з'ясували, що тілесні ушкодження жінці спричинив її рідний син. 21-річний хлопець, так виразив своє невдоволення більш ніж двотижнею відсутністю матері (жінка в цей час знаходилась у лікарні на стаціонарному лікуванні). А синок до того допився, що вже й не пам'ятав де поділася матуся. Коли ж вона йому пояснила, що лікувалася в лікарні, парубок замість радості, що мати нарешті повернулася, щосили стусонув неньку по нозі, що та аж скрикнула від болю.
Через кілька днів нога у жінки дуже розпухла і сусід, звернувши на це увагу, викликав швидку допомогу. В лікарні ж бідолашній поставили діагноз - перелом.
Наразі за даним фактом слідчими Чернігівського райвідділу УМВС порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), що карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років. Слідство триває

Джерело: УМВС України в Чернігівській області, http://kop.gov.ua/index.p....temid=2



Категорія: Кримінал | Переглядів: 1261 | Теги: Чернігівщина, Алкоголізм, Кримінал, УМВС | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar