реклама партнерів:
Головна » 2009 » Квітень » 24 » Навала чернігівських браконьєрів
18:12
Навала чернігівських браконьєрів
Навала чернігівських браконьєрів Ця детективна історія розпочалась зі звичайнісінького єгерського обходу.
17 березня єгері Городнянської райради УТМР А.Тоцький та С.Юрченко у відтворювальній ділянці поблизу с. Дроздовиці виявили свіжий слід автомобіля “Нива”, що вів у середину угідь. Заглибившись у заказник, єгері натрапили на численні сліди розчистки шляху для автомобіля через вітролом і вивертні. Зрештою колія вивела до залишків убитої тварини – молодої лосихи, від якої тільки і залишилось, що купа нутрощів, шкіра і копита. На місце події була викликана оперативна група райвідділу міліції у складі слідчих Ю. Пархоменка і С.Ватоліна, яка згодом виявила одного із учасників браконьєрства. Це громадянин С, житель с. Моложави.
Наступного дня слідчі райвідділу міліції разом з підозрюваним у присутності понятих, працівників райради УТМР і нашого кореспондента провели слідчий експеримент, у ході якого встановлено обставини хижацького полювання. З’ясувалось, що у затриманого було ще двоє спільників, які приїхали до нього із М.Чернігова. Особи заїжджих браконьєрів встановлюються.
За фактами останніх браконьєрських подій вимальовується загрозлива тенденція. Чернігівські браконьєри занадто зачастили до лісів району, більше того, очевидно відчувають себе абсолютно безкарними, бо стріляють вдень і вночі, з-під фари, по лосях і навіть по людях… А найстрашніше те, що наші місцеві мисливці їм у тому допомагають, адже без провідника у незнайомому лісі багато не вполюєш.
У гонитві за наживою вони остаточно втрачають людські риси. Бо потрібно бути закінченою сволотою, щоб стріляти по самках на заповідній території у весняний період, адже більшість із них у цей період вагітні.
Сподіваємось, що слідство не зайде у глухий кут, а суд винесе справедливий і суворий вердикт, який нарешті заставить замислитись усіх охочих до дармової дичини.

П.ДУБРОВСЬКИЙ
Джерело: gorodnya.net, http://gorodnya.net/gorodny....rv.html



Категорія: Кримінал | Переглядів: 1390 | Теги: Чернігівщина, міліція, Городня, браконьєри, полювання | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar