реклама партнерів:
Головна » 2009 » Квітень » 27 » Футбол. Бойова нічия з Динамо-2
19:04
Футбол. Бойова нічия з Динамо-2
Футбол. Бойова нічия з Динамо-2 Футбол. 1 ліга. Динамо-2 - Десна - 2:2
Матч розпочався з "розвідки", особливо загрозливих моментів, не виникало у жодної з команд, а от на 18 хвилині зробивши прорив по правому флангу та "поклавши" на газон Богдана Кобця, Герасимюк віддав точну передачу в район 11 метрової позначки на Дмитра Коркішка якого ледь зачепивши збив з ніг Сергій Старенький - арбітр показує на "точку". Взявся виконувати пенальті сам постраждалий, але з першої спроби дуель проти Федоренка юний Коркішко програв, але головному арбітру матчу здалося, що хтось з деснянців зарано вбіг до карного майданчика і дозволив перебити. З другої спроби динамівець розвів Федоренка і м'яча по різних кутах воріт - 1:0.
Після пропущеного голу сіверяни одразу побігли відіграватися, і вже на 34-й хвилині Зарицький замкнув прострільну передачу з лівого флангу - 1:1. Не встигли динамівці оговтатися від такого руху подій, як після подачі кутового, Богдан Кобеця, якого залишили без нагляду, переправив "шкіряного" у верхній кут динамівських воріт. Більше у першому таймі жодних нагод забити у жодної команди не було.
Другий тайм проходив за повної переваги Десни на полі, але перетворити цю перевагу у забиті м'ячі нажаль не вдалося. Постійно терирозували захист господарів Гребінюк і Пічкур (ця парочка мабуть була кращою у грі). А от динамівці не створивши майже нічого все ж змогли зрівняти рахунок. Після подачі кутового най спритнішим виявився Новак, який переправив м'яча у дальній кут від Федоренка - 2:2. Більше футбольних "див" на полі не було, а от нудьгувати вболівальникам все ж не довелось, під завісу матчу матчу команди вірішили визначити сильнішого у кулачних боях, але арбітру ця ідея була не довподоби і ініціаторів такого "замісу" було показано "червоне світло", у "Десни" це був Федоренко, а у "Динамо-2" Коркішко. Матч так і завершився з рахунком 2:2. Динамо-2 вже вкотре зіграло у нічию, а Десна втратила нагоду скоротити відставання від лідерів.
Наступну гру наша команда проведе 2-го травня. Протистояти нашій команді у стінах стадіону Гагаріна буде сімферопольський "Ігросервіс".

Офіційний сайт ФК "Десна", http://fcdesna.at.ua/news/2009-04-27-32



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1048 | Теги: нічия, Гол, футбол, Десна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar