реклама партнерів:
Головна » 2009 » Травень » 1 » Найгарніша дівчина Чернігова – хто вона? Фото
20:00
Найгарніша дівчина Чернігова – хто вона? Фото
Найгарніша дівчина Чернігова – хто вона? Фото Усі цінувальники жіночої краси зібрались 23 квітня у Чернігівському обласному музично-драматичному театрі. У цей вечір подивитись було на що: 9 дівчат із усіх чернігівських ВНЗ змагались за звання Леді-2009.
Організаторами заходу стала ЧОО НДЛМ та Студентська республіка на чолі з головою Олександром Щербою. Під час підготовки до конкурсу із дівчатами працювали Діана Денисенко та Ольга Густас, котра допомагала їм у постановках
дефіле. У журі були присутні багато відомих людей, у тому числі заступник міського голови Оксана Тунік-Фриз.
Заповнений ущерть зал незворушно чекав на початок дійства. Але глядачів немовби перевіряли на витримку: ведучий не запрошував дівчат на сцену. Спершу присутні мали змогу передивись короткі сюжети про кожну з учасниць.
Важливо, що для того, щоб взяти участь у конкурсі краси “Перша леді” треба бути не лише вродливою зовнішньо, але й розумною та соціально-активною дівчиною, відповідати параметрам академічної успішності. Глядачам були представлені не лише дефілювання в одязі від спонсорів, а й презентація власного соціального проекту. Дівчата зачіпали такі болючі для сьогодення теми як забруднення навколишнього середовища, проблеми молодої сім’ї, алкоголізм та працевлаштування молоді.
Окрім насиченої програми конкурсу на концерті виступили гурт «Небо для себе», сьогодні вже досить відомий у Чернігові, та школа бального танцю «Кармен».
Справедливе журі відзначило майже всіх дівчат. Без подарунку не залишилась жодна – свої презенти учасницям були представлені спонсорами проекту. У номінації Golden Lady перемогла Прокіна Аня (УРІ), Lady Mary Key - Тома Адеішвілі (ЧДІПСТіТ), Lady Motor Jeans - Гапетченко Женя (НДУ). Приз глядацьких симпатій вручили Черкес Оксані (ЧЮК ДДУ ПВП), першою леді стала Аня Прокіна, 2 віце-леді Макаренко Ольга (ЧДІЕУ), 1 віце-леді Гапетченко Женя. А от почесне звання Леді-2009 отримала студентка філоло-гічного факультету ЧДПУ Даша Кривенко. Саме вона влітку представлятиме Чернігів на всеукраїнському конкурсі у Криму.
Даша займалась танцями, фітнесом. Її хобі – модельний бізнес, але зараз мета переможниці – закінчити університет та отримати другу економічну освіту. Даша була надзвичайно вражена своєю перемогою та визнала, що дійсно щаслива від участі в ньому.
Спонсорами заходу виступили: ВАТ «Базис», кафе «Буль-Вар», Магазин стильного одягу «Provokator», Салон весільного вбрання «Вікторія», Магазин «555», Ювелірний са-лон «Золотий Ангел», інформаційний спонсор Інтернет газета «Високий Вал», Благодійний фонд «Рідний дім», «Світ квітів», фітнес клуб «Кислород».

Максим Зевако


Даша Кривенко


Ольга Макаренко





Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 2812 | Теги: конкурс краси, Чернігів, Перша леді | Рейтинг: 4.3/3
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar