реклама партнерів:
Головна » 2009 » Травень » 4 » Чернігівська міліція розкрила пограбування волонтерки з США
18:50
Чернігівська міліція розкрила пограбування волонтерки з США
Чернігівська міліція розкрила пограбування волонтерки з США Кілька днів тому до міського відділу міліції за номером «102» звернулася 50-річна чернігівка і повідомила, що у неї тимчасово мешкає 25-річна волонтерка корпусу миру США, на яку близько першої ночі біля її будинку по проспекту Миру напали троє невідомих, які забрали у жінки шкіряну сумку з відеокамерою, мобільним телефоном та особистими документами.
Оперативним черговим в місті Чернігові одразу був введений план «Спіраль», під час якого були задіяні автопатрулі патрульної служби та ДАІ. Але затримати грабіжників «по гарячих слідах» не вдалося.
Тоді за діло взялися оперативники карного розшуку Чернігівського міського відділу міліції. І в ході проведення комплексу оперативно - розшукових заходів, направлених на розкриття злочину, ними було встановлено, що пограбування громадянки США скоїли троє 16-річних чернігівців. Двоє з них вже мають судимість за аналогічний злочин, але Феміда тоді вирішила залишити їх на свободі (з умовним строком), ось і маємо наслідки такого рішення.
Як розповіла через перекладача волонтерка із США, вона поверталася додому і біля будинку, де вона тимчасово мешкає, її перестріли троє незнайомих хлопців, які, нічого не кажучи, просто штовхнули її на землю, зірвали з неї сумочку та втекли. Підвівшись, потерпіла почала голосно прохати про допомогу, але ж самі розумієте, кликати когось на допомогу о першій годині ночі та ще й англійською - практично безнадійно. Згодом американка збагнула що робити і звернулася до господарки квартири, в якій мешкала.
Наразі затримані зловмисники у скоєному зізналися, дали правдиві свідчення, проведено відтворення обставин події, в ході якого останні вказали на місце, де залишили після пограбування викрадену сумочку (її було вилучено в присутності понятих).
Всіх трьох нападників поміщено до ізолятора тимчасового тримання.
З ними проводиться подальша перевірка на причетність їх до скоєння аналогічних злочинів. Вживаються заходи щодо вилучення інших викрадених речей.
За даним фактом слідчим відділом Чернігівського МВ порушена кримінальна справа за ст.186 ч.2 Кримінального кодексу України (пограбування). Триває слідство.

Джерело: УМВС України в Черніігвській області, http://kop.gov.ua/index.p....temid=2



Категорія: Кримінал | Переглядів: 1453 | Теги: Чернігівщина, волонтерка США, пограбування, Кримінал | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar