реклама партнерів:
Головна » 2009 » Травень » 8 » В Коропі міліція розібралася з комуністами й заборонила вішати червоні прапори
18:39
В Коропі міліція розібралася з комуністами й заборонила вішати червоні прапори
В Коропі міліція розібралася з комуністами й заборонила вішати червоні прапори На вимогу Василя КИРИЛЮКА керівника фракції Української народної партії в Коропській районній раді Чернігівської області міліція та прокуратура провела розслідування з приводу законності проекту рішення щодо використання червоних прапорів із серпом та молотом на День Перемоги.
Нагадаємо, що по всій області на сесіях районних та міських рад представниками КПУ вносяться пропозиції щодо вивішування червоних прапорів під час святкування Дня Перемоги на держустановах, підприємствах та школах.
В зв’язку з тим, що Коропська районна рада не збереться на сесію до 9 травня, комуністи звернулися додатково до керівництва райради з проханням розглянути питання щодо використання радянської символіки без рішення депутатів. Саме це послужило причиною заяви представником УНП. На заяву Василя КИРИЛЮКА правоохоронці відповіли, що не допустять порушень законодавства України.

Ігор ЛЕВЕНОК



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1295 | Теги: УНП, День Перемоги, Чернігівщина, короп, червоні прапори, комуністи | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar