реклама партнерів:
Головна » 2009 » Травень » 14 » У Носівці згоріло три приватних магазини, ще два пошкоджено. Фото
20:38
У Носівці згоріло три приватних магазини, ще два пошкоджено. Фото
У Носівці згоріло три приватних магазини, ще два пошкоджено. Фото 14-го травня у місті Носівка, що на Чернігівщині, на перехресті вулиць Суворова та Святотроїцька загорілася будівля комплексу з восьми приватних магазинів загальною площею 850 квадратних метрів.
Ще 01:02 власнику "Автозапчастин" на мобільний телефон надійшло повідомлення про спрацювання охоронно-пожежної сигналізації. А о 01:05 патруль загону самооборони, який складається із місцевих підприємців, помітив пожежу в будівлі комплексу. Чоловіки одразу ж викликали рятувальників. За п'ять хвилин два відділення районного пожежно-рятувального підрозділу прибули на місце пригоди. Оцінивши обстановку, адже в цей час відбувалось інтенсивне горіння в середині будівель і палав дах, начальник райвідділу МНС підполковник служби цивільного захисту Валентин Проценко додатково викликав пожежну команду місцевого хлібоприймального підприємства та два відділення Ніжинського і Бобровицького райвідділв МНС, що дислокуються за 30 кілометрів від Носівки. Через годину важкої роботи пожежу було локалізовано, а о 3:50 остаточно ліквідовано. Жертв і постраждалих немає.
Вогнем знищено дах комплексу на площі понад 320 метрів квадратних, матеріальні цінності у приміщенні кафе "Волошки", магазинах "Стиль", "Автозапчастини" , а також згорів орендований зал ігрових автоматів, роботу якого декілька днів тому було заборонено. Пожежею частково пошкоджено покрівлі магазинів "Київстар" та "Меблі". Розміри матеріальних збитків встановлюються.
Найбільш ймовірною причиною пожежі послужило коротке замикання електромережі. Проводиться розслідування.
Пожежно-рятувальними підрозділами врятовано приміщення магазинів "Київстар", "Продтовари", "Нептун" та "Промислових і продовольчих товарів", матеріальних цінностей на загальну суму понад 750 тис. грн. На місці пригоди працювала опергрупа Головного облуправління МНС.

Євгеній Дубина, начальник прес-служби ГУ МНС України в Чернігівській області, http://mns.cn.ua/index.p....emid=45





Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1241 | Теги: МНС, пожежа, Носівка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar