реклама партнерів:
Головна » 2009 » Травень » 30 » На засіданні 38 сесії Чернігівської міської ради
11:18
На засіданні 38 сесії Чернігівської міської ради
На засіданні 38 сесії Чернігівської міської ради Під час роботи 38 сесії Чернігівської міської ради 5 скликання, що відбулась 26 травня, депутати, заслухавши звіт начальника фінансового управління Віктора Бистрова, затвердили проект рішення "Про виконання міського бюджету за І квартал 2009 року" та внесення змін і доповнень до міського бюджету на 2009 рік.
Віктор Бистров доповів, що план по доходній частині бюджету в основному виконано, але міському бюджету цього року без державної підтримки досить складно витримувати фінансові навантаження у галузях освіти та охорони здоров'я. Перш за все це стосується забезпечення безкоштовним харчуванням дітей початкової школи, забезпечення хворих на діабет інсуліном, проведення профілактичних оглядів працівників бюджетної сфери тощо. Він повідомив також, що заборгованості по заробітній платі за звітний період немає.
Депутати підтримали проект рішення "Про внесення змін до рішення міської ради від 30 січня 2009 року "Про Програму підтримки громадських організацій, інвалідів, ветеранів, багатодітних родин та центру соціальної адаптації бездомних та безпритульних у м. Чернігові на 2009 рік".
Схвалено депутатами також проект рішення "Про забезпечення інформаційного доступу до актів органів місцевого самоврядування", запропонований депутатом Віталієм Гольцем під час затвердження порядку денного. Згідно з цим рішенням акти нормативно-правового характеру, прийняті Чернігівською міською радою та її виконавчим комітетом, підлягають обов'язковому оприлюдненню на офіційному сайті Чернігівської міської ради не пізніше 5 робочих днів з моменту набрання їх чинності.
Найбільше занепокоєння депутатського корпусу міської ради викликало питання щодо використання КП "Чернігівводоканал" добавки SeaQuest для очищення води та водопровідних мереж міста, яке запропонували розглянути представники фракцій КПУ та ПСПУ. Депутати заслухали докладну інформацію начальника КП "Чернігівводоканал", депутата міської ради Олександра Шкіня про необхідність очищення водопровідних мереж та міжнародний досвід використання препарату SeaQuest.
Міський голова Олександр Соколов запевнив, що рішення щодо використання зазначеного препарату остаточно прийматиметься тільки після надання відповідними службами належних висновків щодо безпечності його використання для питної води, адже питання забезпечення мешканців міста чистою водою надзвичайно важливе.
Під час роботи сесії депутати ознайомлені з інформацією, підготовленою управлінням економіки міської ради, про хід виконання першочергових заходів щодо мінімізації негативного впливу фінансової кризи на економіку та соціальну сферу м. Чернігова.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1157 | Теги: Чернігівська міськрада, депутати | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar