реклама партнерів:
Головна » 2009 » Липень » 3 » Благодійний фонд Миколи Рудьковського захищатиме права пересічних чернігівців
12:10
Благодійний фонд Миколи Рудьковського захищатиме права пересічних чернігівців
Благодійний фонд Миколи Рудьковського захищатиме права пересічних чернігівців І насамперед на черговому засіданні Чернігівського прес-клубу реформ репрезентовано нещодавно виданий посібник «Чи готові ви захищати свої трудові права?». Як зазначав голова наглядової ради благодійного фонду Микола Рудьковський, у передмові «Ця книга для тих, у кого вдома немає золотовалютних резервів, і чий добробут безпосередньо залежить від його роботи. Не тіште себе ілюзіями про те, що роботодавці і влада допоможуть вам».
Про безправ’я пересічних українців, які за нинішньої економічної кризи можуть в будь-який момент стати безробітними, про необізнаність із задекларованими правами громадян на працю, про можливі механізми соціального захисту працюючих, говорили і директор обласного центру зайнятості Лідія Падалка, головний державний інспектор праці Катерина Тимошенко, представника – обласної прокуратури, головного управління праці та соціального захисту, федерації профспілкових організацій, навчально-методичного центру профспілок.
Уважно дослухаючись до сказаного, переконувалася, що в нашій країні «порятунок потопаючих – справа рук самих потопаючих» і відстояти свої конституційні права ой як непросто навіть за підтримки ряду державних установ, покликаних допомогти знайти вихід із житейської безвиході. А бажаючим започаткувати власну справу й стати успішним бізнесменом практично не можливо. Хоча Микола Рудьковський все ж запевнив, що шлях до заможності пролягає через «знання, впливові зв’язки й стартовий капітал». Навіть за відсутності двох останніх «китів», втрачати надію на успіх не варто – амбіції та багаж знань допоможуть не зневіритися. Принаймні, посібника на зразок «Як стати мільйонером» Микола Миколайович найближчим часом не видаватиме. Натомість Фонд опікуватиметься іншими соціально значимими проектами.

Ольга Чернякова.
Фото автора.




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 2333 | Теги: трудові права, Микола Рудьковський, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar