реклама партнерів:
Головна » 2009 » Липень » 9 » У Чернігові "Новий канал" проведе "Народний кастинг"
13:32
У Чернігові "Новий канал" проведе "Народний кастинг"
У Чернігові Представники "Нового каналу" звернулися до Чернігівського міського голови Олександра Соколова надати сприяння у проведенні зйомок проекту "Народний кастинг".
Програма "Підйом", що виходить на "Новому каналі" розпочинає новий проект під назвою "Народний кастинг". Йдеться про попередній відбір конкурсантів на номінацію "учасник "Фабрики зірок" – 3".
Олександр Соколов позитивно оцінив пропозицію і відповів згодою на проведення конкурсного відбору. На його думку, Чернігів завжди славився талановитими людьми, тож чернігівська молодь зможе гідно представити рідне місто на всеукраїнському конкурсі. "Вважаю, що чернігівські юнаки і дівчата зможуть продемонструвати найкращі свої здібності", - сказав О.Соколов.
Заступник міського голови – керуючий справами виконкому Станіслав Віхров також повідомив, що правоохоронним органам уже доручено забезпечити порядок і безпеку під час зйомок проекту.
Зйомки "Народного кастингу" відбудуться 15 липня з 11.30 до 19.30 у сквері імені Попудренка поблизу світломузичного фонтану.

Стати учасниками конкурсного відбору можуть усі бажаючі.

Джерело: Відділ зв'язків з громадськістю міської ради



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1633 | Теги: Соколов, Народний кастинг, Чернігів, Новий канал | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar