реклама партнерів:
Головна » 2009 » Липень » 11 » У Чернігові відкрилася виставка "Майстри українського красного слова"
13:28
У Чернігові відкрилася виставка "Майстри українського красного слова"
У Чернігові відкрилася виставка Літо та осінь цього року є багатими на ювілеї славетних майстрів українського письменства: 17 липня минає 160 років від дня народження Олени Пчілки, 7 серпня - 190 років від дня народження Пантелеймона Куліша, 8 серпня 175 років виповнилося б Юрію Федьковичу, 9 вересня виповнюється 240 років від дня народження Івана Котляревського, а 10 вересня минає 115 років від дня народження Олександра Довженка.
До цих дат приурочено виставку "Майстри українського красного слова", що функціонує наразі в Центрі підвищення кваліфікації кадрів. На виставці можна знайти відомості про життєвий та творчий шлях зазначених письменників, дізнатися про їх місце в літературному процесі, ознайомитись з творами цих авторів.
До уваги відвідувачів представлені також літературознавчі дослідження відомих науковців, зокрема книга Дмитра Чижевського "Історія української літератури", "Основи української літературно-наукової критики" Леоніда Білецького та інші.
Переглянути матеріали виставки можуть слухачі та працівники Центру, а також всі, хто не байдужий до українського літературного слова.

Джерело: Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1162 | Теги: Чернігівщина, книги, культура | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar