реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 13 » 22 червня – День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні
22:04
22 червня – День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні
22 червня – День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні У Чернігові в День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, який відзначається 22 червня, квітами і хвилиною мовчання віддадуть данину шани і поваги загиблим.
Про це йшлося на засіданні організаційного комітету на чолі з заступником міського голови – керуючим справами виконкому Станіславом Віхровим.

План заходів представив начальник управління культури міськради Юрій Ткач. Так, 22 червня о 9:55 розпочнеться церемонія покладання квітів до Братської могили в сквері ім. Попудренка. Хвилину мовчання на знак вшанування пам’яті загиблих у Другій світовій війні 1939-1945 років буде оголошено о 10:00. Покладання квітів до Вічного вогню на Меморіалі Слави та поминальна літія відбудуться о 10:30.
Ряд заходів організовуються в закладах міської комунальної централізованої бібліотечної системи.
Цього дня буде обмежено трансляцію розважальних програм по телебаченню, звучання розважальних музичних програм у закладах громадського харчування, торгівлі, в транспорті.
Протягом червня за сприяння міської ради ветеранів у обласному центрі проходитимуть зустрічі керівництва міської та районних у місті рад, а також депутатів різних рівнів із ветеранами війни та праці.

За словами Станіслава Віхрова, наступним поколінням у непрості для Вітчизни часи передається естафета пам’яті, тож наше завдання полягає у вихованні патріотизму й шанобливого ставлення до історії держави і народного подвигу.

Відділ зв’язків з громадськістю міської ради



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1329 | Теги: День скорботи, Чернігів, вшанування | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar