реклама партнерів:
Головна » 2018 » Березень » 27 » 28 березня у музеї Коцюбинського відкриття виставки «Спадковість поколінь»
19:52
28 березня у музеї Коцюбинського відкриття виставки «Спадковість поколінь»
28 березня у музеї Коцюбинського відкриття виставки «Спадковість поколінь» 28 березня о 14-00 Чернігівський літературно-меморіальний музей-заповідник Михайла Коцюбинського запрошує на відкриття виставки «Спадковість поколінь».

Вона проводиться в рамках всеукраїнського туру виставок та майстер-класів з петриківського розпису з нагоди 55-річчя Заслуженого майстра народної творчості України, члена національної спілки художників України, майстра петриківського розпису, завідувача спеціальності «Декоративно-прикладне мистецтво» в ОКВНЗ «Дніпропетровський театрально-художній коледж», доцента ДНУ ім.О.Гончара, віце-президента громадської організації «Асоціація майстрів народного мистецтва України» - Гарькавої Тетяни Анатоліївни та її студентів.

Петриківський розпис – це душа України, він зберігає славне козацьке минуле, органічно доповнює безцінну культуру цивілізації. 5 грудня 2013 року в м. Баку (Республіка Азербайджан) на восьмій сесії комітету ЮНЕСКО це самобутнє мистецтво було включене до Репрезентативного списку нематеріальної культурної спадщини людства.

На виставці «Спадковість поколінь» будуть представлені твори, виконані в техніці петриківського розпису з різних матеріалів: на дереві, полотні, тканині, склі та ін. 28, 29 і 30 березня студенти проведуть майстер-класи для всіх охочих опанувати мистецтво створення чарівних мальовок. Час майстер-класів уточнюйте за телефонами.

У день відкриття виставки відвідування безкоштовне.

Довідки за тел.: (04622) 4-10-03, 4-43-26, (063) 065-61-49.
Адреса музею: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 3.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 766 | Теги: музей Коцюбинського, спадковість поколінь, виставка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar