реклама партнерів:
Головна » 2020 » Серпень » 5 » Анонс. Панахида в Чернігові за воїнами, що загинули в липні в боях за незалежність України
11:19
Анонс. Панахида в Чернігові за воїнами, що загинули в липні в боях за незалежність України
Анонс. Панахида в Чернігові за воїнами, що загинули в липні в боях за незалежність України 6 серпня, у четвер, об 11:00 в козацькому кафедральному соборі святої великомучениці Катерини Православної церкви України в Чернігові проводитиметься панахида за усіма воїнами, що загинули в боях за незалежність України в липні 2020 року.
В обласному центрі, як і в усій країні, відбувається ЩОМІСЯЧНЕ вшанування пам’яті захисників України, що загинули в боях у минулому місяці в російсько-українській війні.
Організатори заходу: Український інститут національної пам'яті, Чернігівська єпархія ПЦУ, Кафедральний собор святої великомучениці Катерини ПЦУ, Козацька православна громада Храму святої великомучениці Катерини за сприяння Міністерства у справах ветеранів України.
ПРОХАННЯ від організаторів: відповідно вимог карантину та рекомендацій Чернігівської облдержадміністрації всім учасникам крім священиків бути в захисних масках, одна особа на 5 м2 помешкання храму.

Місце проведення: козацький кафедральний собор святої великомучениці Катерини ПЦУ в Чернігові.
Початок: об 11:00 6 липня 2020 року, у четвер.

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ПОЛЕГЛИМ ЗА УКРАЇНУ!

Український інститут національної пам’яті



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 489 | Теги: панахида, Катерининська церква, Чернігів | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar