реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 28 » Авторський вечір чернігівського поета Олексія Маслова
09:47
Авторський вечір чернігівського поета Олексія Маслова
Авторський вечір чернігівського поета Олексія Маслова 27 червня 2015 року у Чернігові в помешканні «Інтермеццо» проведено авторський вечір чернігівського поета, журналіста Олексія МАСЛОВА. Зустріч відбулася в рамках творчого громадського проекту – літературного майданчику «Літера».

Поет читав свої вірші, які він написав від початку 1990-х років і до сьогодення. Тематика: від лірики і жартів через осмислення вічних питань людини і людства й до власної оцінки гострих суспільно-політичних тем, окреслення власної громадянської позиції. До речі, він її не зрадив словом і ділом у найтяжчий час правління злочинного режиму Януковича.

Дописувача цієї інформації вразила сувора й гірка оцінка народу сусідньої держави, якого гонять на неоголошену війну на примху царя і бояр.

Олексій Маслов вже дозрів до думки видати першу збірку власних поезій. Він зауважив, що СЛОВО, вірш – це дія, вчинок, велика відповідальність і необхідно ретельно відноситься до оприлюднення результатів своєї творчості. Так він відноситься до власних віршів.

Дописувач цих рядків не літературознавець і не знавець поезії. Оцінювати поезію Олексія Маслова навіть по аматорські йому не під силу. А враження таке: радий, що 1) був на цьому вечорі; 2) почув і насолодився його віршами в авторському виконанні; 3) для себе зробив висновок: талановита, відверта поезія людини, яку тепер поважаю ще більше.

Читайте вірші Олексія Маслова і робіть власні висновки.
Чекаємо авторську поетичну збірку!

Сергій Бутко для «Чернігівського формату»







Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1417 | Теги: вірші, Олексій Маслов, Чернігів | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar