реклама партнерів:
Головна » 2016 » Січень » 14 » Безкоштовної парковки у Чернігові для обраних більше не буде?
21:55
Безкоштовної парковки у Чернігові для обраних більше не буде?
Безкоштовної парковки у Чернігові для обраних більше не буде? Паркуватися тільки за гроші, – так вирішив міський голова Владислав Атрошенко, – та відмінив довгі роки існуючу систему безоплатного паркування, якою користувалися працівники міської ради, та інші наближені до влади особи.

Тепер 300 представників апарату сплачуватимуть за паркування, як і звичайні жителі та гості міста. За словами директора КП «Паркування та ринок» Дмитро Синенко, одна година стоянки на їхній території коштує 6 гривень. Всього у підприємства 10 парковок. Проте скільки там обладнано паркомісць, керівник сказати не може. Не може він точно озвучити суму, яку підприємство отримало від цієї діяльності за 2015 рік.

Крім того, директор не заперечує, що аби отримати прибуток від паркувальних місць, їм доводиться трохи нехтувати законом. Так на всіх майданчиках, попри присутність паркоматів, і досі працюють паркувальники.

Аби перевірити, як працюють паркуальники, журналісти телеканалу «Дитинець» вирушили до однієї стоянки підприємства, там жіночка у жилеті роздає водіям саморобні чеки і помітки із часом парковки. Тільки-но побачивши камеру, працівниця підприємства чомусь різко скидає жилет і залишає робоче місце. Мовляв, виручка цього дня складає лише 80 гривень, тож більше допомагати водіям не має чого. З собою паркувальниця вирішує забрати й саморобні чеки, котрі раніше розклала по припаркованих авто.

Що приховують паркувальники? Чи не занадто малу плату отримує місто за надану землю підприємству, котре громадські активісти вже не перший рік звинувачують у заниженні прибутків.

Сюжет телеканалу «Дитинець».
Джерело: gorod.cn






Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 996 | Теги: міськрада, парковка, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar