реклама партнерів:
Головна » 2022 » Грудень » 4 » “BissQuit”: “Jazz-Куліса vol. XVII”
17:47
“BissQuit”: “Jazz-Куліса vol. XVII”
“BissQuit”: “Jazz-Куліса vol. XVII” Оновлений склад — і нова концертна програма! Проєкт Чернігівського обласного філармонійного центру “Jazz-Куліса” ще раз підкреслює: “Джаз — музика вільних людей!”. Це гасло під час війни як ніколи актуальне.
3 грудня 2022 року джаз-бенд “BissQuit” представив глядачам нову програму “Jazz-Куліса vol. XVII”, в яку увійшли як твори учасників колективу, так і класика джазу — авторські обробки відомих композицій. Традиційно публіка розташувалася на сцені поруч з музикантами — в одному творчому просторі.
Від попередньої “Jazz-Куліси” минуло досить багато часу. Шанувальники джазу не просто скучили за “живим” джазом у філармонійному центрі — вони прагнули і отримали відчуття свободи самовираження в музиці, таке необхідне у нинішній надскладний час.
У проєкті “Jazz-Куліса vol. XVII” у складі “BissQuit” виступили Володимир Балаба (труба, флюгельгорн), Антон Шатило (саксофони), Олег Богуш (клавішні), Сергій Галамага (гітара), Олександр Александров (бас), Данило Корінь (ударні).
Програма “Jazz-Куліси vol. XVII” була дуже насиченою і різноплановою. Як зазначають музиканти, вона увібрала в себе все те, що визначається словом “джаз”. Так, традиційний джаз був представлений “Stablemates” Бенні Голсона, сучасний — “Song Song” Бена Вендела, латін — “Songo Mikele” Дейва Векла, балади — “It Never Entered My Mind” Річарда Роджерса, ф‘южн — “The Settlement” Логана Річардсона... Звучала і авторська музика Володимира Балаби.
У реалізації проєкту музикантам “BissQuit” допомагали Сергій Сорокін (звук), Олександр Єрмаков (світло), Артем Сиворакша (сценографія), Оксана Османова (відеографіка).
Керівник проєкту — керівник художній джаз-бенду “BissQuit”, кандидат мистецтвознавства Дмитро Теребун.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм




Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 2317 | Теги: музика, філармонія, Чернігів, Джаз | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar