реклама партнерів:
Головна » 2021 » Лютий » 1 » Чернігів посів друге місце у рейтингу «Regional Doing Business – 2020»
20:01
Чернігів посів друге місце у рейтингу «Regional Doing Business – 2020»
Чернігів посів друге місце у рейтингу «Regional Doing Business – 2020» Чернігівщина посіла 2-е місце у рейтингу «Regional Doing Business – 2020», що проводився Офісом ефективного регулювання BRDO.

Сьогодні, 1 лютого, результати цього рейтингу були презентовані для громадськості. «Regional Doing Business – 2020» - відображає сприятливість інвестиційного клімату за сумою балів, набраною обласним центром у шести компонентах:

започаткування бізнесу — скільки часу і грошей треба, щоб створити ТОВ у кожному обласному центрі України
сплата місцевих податків — тягар, що накладається на бізнес місцевими податками
оформлення земельної ділянки — простота оформлення та отримання права оренди земельної ділянки
приєднання до електромереж — як легко приєднати новий об’єкт будівництва до електромереж
одержання дозволів на будівництво — як швидко та на скільки дешево можна пройти необхідні для будівництва стандартного складу дозвільні процедури
електронні сервіси — обсяг адміністративних послуг та дозвільних процедур, які можна отримати або пройти за допомогою використання мережі Інтернет.

Це вже третє дослідження сприятливості умов ведення бізнесу в українських областях, яке проводить BRDO. У порівнянні з попереднім дослідженням (у 2018 році) Чернігів покращив свій результат, піднявшись на друге місце з шостої позиції рейтингу.

Оцінювання проводилося за адаптованою методологією Світового банку на основі опитування українських підприємців, у якому взяли участь 1754 респонденти з 25 областей та міста Києва.

Всю детальну інформацію та відповідні рекомендації Офісу ефективного регулювання буде надіслано органам місцевого самоврядування для вивчення та прийняття управлінських рішень.

Довідка:
Офіс ефективного регулювання BRDO (Better Regulation Delivery Office) – незалежна неурядова структура, створена за ініціативи Міністерства економічного розвитку та торгівлі та західних партнерів: Світового банку та уряду Канади. Мета - покращення умов ведення бізнесу та інвестиційної привабливості України, стимулювання розвитку підприємництва та налагодження публічного діалогу між бізнесом і владою.





Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1600 | Теги: Чернігівщина, Regional Doing Business, Рейтинг | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar