реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 22 » Чернігівщина проведе захід «Держава – це ми!» та вшанує загиблих героїв
17:09
Чернігівщина проведе захід «Держава – це ми!» та вшанує загиблих героїв
Чернігівщина проведе захід «Держава – це ми!» та вшанує загиблих героїв Про підготовку та проведення третього етапу програми підтримки родин загиблих учасників Революції гідності та антитерористичної операції «Родинне коло Чернігівщини» і заходу, приуроченого до Дня Конституції України — «Держава – це ми!», йшла мова 22 червня на черговому брифінгу в облдержадміністрації.
Як зазначалось, акція «Родинне коло Чернігівщини» має за мету соціальну та моральну підтримку родин загиблих воїнів АТО.

Один з інціаторів акції громадська діячка Оксана Тунік-Фриз, розповіла, що заходи триватимуть два дні. Розпочнуться вони 28 червня концертом дитячих, аматорських колективів Чернігова та області на Красній площі. На знак вшанування полеглих на сході воїнів відбудеться флешмоб «Квітка-душа» та молебень біля дошок пошани.

До Дня Конституції України пройде концерт за участі Заслуженої артистки України Марини Гончаренко, академічного камерного хору ім. Д Бортнянського та Народної артистки України Ніни Матвієнко.

29 червня з родинами загиблих зустрінеться керівництво ОДА. У рамках заходу для дорослих будуть проведені консультації психологів та юристів, для дітей – розважальні програми та вистави.
Всього, як повідомила представник Єдиного волонтерського центру Ірина Березинець, до участі в заході запрошено 118 родин загиблих.
Радник голови облдержадміністрації з питань співпраці з волонтерами Сергій Воробйов акцентував увагу на плідній співпраці ОДА, громадських організацій та бізнесу у підготовці акції.

Обласна державна адміністрація надає не лише інформаційну, а й фінансову падтримку всіх заходів. І закликає політичні партії шанобливого ставитись до пам'яті загиблих військових та не використувувати цю масову акцію для політичної агітації.

Організатори акції запрошують громаду Чернігівщини долучитися до вшанування загиблих учасників антитерористичної операції та Революції гідності.

За матеріалами Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1054 | Теги: День Конституції, Чернігівщина, громадскість | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar