реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 6 » Чернігівщина розширюватиме співробітництво з Фінляндією та Королівством Данія
21:19
Чернігівщина розширюватиме співробітництво з Фінляндією та Королівством Данія
Чернігівщина розширюватиме співробітництво з Фінляндією та Королівством Данія Зробити його дійсно продуктивним та корисним пообіцяв голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч сьогодні під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Фінляндії в Україні Ар’єю Макконен та Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Данія в Україні Мерете Юль.
У зустрічі також взяли участь голова обласної ради Микола Звєрєв, директор Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Леонід Подоляк, віце-президент Чернігівської Регіональної торгово-промислової палати Олександр Шанойло.
В ході нарад представники обох країн висловлювали готовність до подальшої співпраці. Проте найбільшими перепонами на шляху до успішного інвестування, за словами почесних гостей, були й залишаються проблеми з відшкодуванням ПДВ, бюрократична тяганина та корупція. До того ж, представників бізнесових кіл Данії та Фінляндії продовжує непокоїти ситуація на сході країни та нестабільність української економіки.
У свою чергу очільник області запевнив Надзвичайних і Повноважних Послів у зацікавленості регіону у співпраці з їхніми країнами щодо впровадження енергозберігаючих технологій. Він також запропонував зацікавленим бізнесовим структурам не відкладати співпрацю надовго.
— Локалізація військових подій на сході призведе до того, що відтермінований попит на інвестування швидко знайде свої пропозиції. Тому я пропоную представникам ваших бізнесових кіл не чекати сприятливих знаків від нашої економіки, а приїхати і подивитися на власні очі що, як і де у нас відбувається. Зі свого боку ми обіцяємо створити всі умови для інвесторів, - наголосив Валерій Куліч.

За матеріалами прес-служби облдержадміністрації





Категорія: ЕКОНОМІКА | Переглядів: 1184 | Теги: Фінляндія, Данія, економіка, інвестиції | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar