реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 19 » Чернігівщину у Верховній Раді представлятиме ще один нардеп — Валерій Дубіль
19:33
Чернігівщину у Верховній Раді представлятиме ще один нардеп — Валерій Дубіль
Чернігівщину у Верховній Раді представлятиме ще один нардеп — Валерій Дубіль У вівторок, 16 червня, голова Чернігівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», народний депутат VI та VII скликань Валерій Дубіль утретє склав присягу на вірність українському народу в сесійній залі Верховної Ради України.
Уже перший робочий день народного депутата України позначився реєстрацією законопроекту, який стосується відновлення права на безоплатний проїзд учасників війни, а також осіб, на яких поширюється чинність цього закону, та осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною.
Валерій Дубіль пояснив, що цієї пільги, зокрема через набуття чинності Закону України «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів», позбавили сотні родин, котрі залишилися без годувальника через війну на Сході країни.
Валерій Дубіль нагадав, що питання відновлення пільги на проїзд згаданим категоріям громадян порушила фракція ВО «Батьківщина» на 50-й сесії Чернігівської міської ради. У результаті чернігівські депутати направили звернення до Кабінету Міністрів та профільного парламентського комітету з проханням поновити пункти 7 та 18 статті 15 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», які стосуються безоплатного проїзду учасників війни, а також осіб, на яких поширюється чинність цього закону, та осіб, котрі мають особливі заслуги перед Батьківщиною.
Валерій Дубіль також додав, що всі соціальні програми, які за його ініціативи втілюються на території Чернігова та області, а їх понад п’ятдесят, безперечно матимуть продовження.
Як законотворець, він захищатиме, насамперед, інтереси соціально вразливих верств населення і не лише Чернігівщини, а й усієї України.
Нагадаємо: 4 червня Верховна Рада припинила повноваження нардепа від «Батьківщини» Дмитра Шлемка, а 9 червня Центральна виборча комісія зареєструвала Валерія Дубіля народним депутатом, який був включений до виборчого списку політичної партії ВО «Батьківщина» під номером 19.

Світлана СОКОЛ, Чернігівські відомості



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1065 | Теги: БАТЬКІВЩИНА, Дубіль Валерій, депутат | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar