реклама партнерів:
Головна » 2012 » Квітень » 29 » Чернігівська міліція звертається з проханням бути пильними, звертати увагу на підозрілі предмети
16:03
Чернігівська міліція звертається з проханням бути пильними, звертати увагу на підозрілі предмети
Чернігівська міліція звертається з проханням бути пильними, звертати увагу на підозрілі предмети 27 квітня поточного року близько 12 години у м. Дніпропетровську на зупинках громадського транспорту сталися вибухи, в результаті яких 29 громадян отримали поранення різного ступеню тяжкості. На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи міліції, СБУ, МНС та медики.
На сьогоднішній день проводиться ряд спеціальних заходів, спрямованих на встановлення осіб, причетних до вибухів. За попередніми висновками експертів вибухи були викликані пристроями безоболонкового типу, які були залишені невідомими в урнах для сміття. За даним фактом прокуратурою Дніпропетровської області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 258 Кримінального кодексу України (теракт).
З метою попередження та недопущення подібних фактів на території міста та області чернігівські правоохоронці звертаються до всіх жителів регіону з проханням бути пильними, звертати увагу на підозрілі предмети та, в разі їх виявлення, терміново повідомляти правоохоронні органи.

Телефон чергової частини УМВС України в Чернігівській області 619-001, телефон Чернігівського міського відділу міліції: 619-911 або «102».

Джерело: http://kop.gov.ua/



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1214 | Теги: Чернігів, теракт, міліція, вибух | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar