реклама партнерів:
Головна » 2016 » Грудень » 21 » Чернігівська ОДА шукає зв'язки в Аргентині
19:56
Чернігівська ОДА шукає зв'язки в Аргентині
Чернігівська ОДА шукає зв'язки в Аргентині Перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич сьогодні зустрівся з Консулом Посольства Аргентинської Республіки в Україні Аріелем Максом Санчесом Ромеро, аби обговорити можливу співпрацю. Йдеться на сайті Чернігівської ОДА.

В нараді також взяли участь представники структурних підрозділів ОДА та експерти торгово-економічного та політичного відділів Посольства.

На разі зовнішня торгівля Чернігівщини з Аргентиною має незначні обсяги: цього року сіверяни поставляли аргентинським партнерам виробниче обладнання, а минулоріч — з-за океану до нас надходили жири та олії, органічні хімічні сполуки.

Однак, за переконанням посадовців, міжрегіональна торгівля має істотні резерви.

Зокрема обидві сторони зацікавленні як в експорті, так і в імпорті продукції харчової промисловості та сільського господарства.

— Економіка Чернігівщини має промислово-аграрну структуру. Майже половину валової доданої вартості формують промисловість та сільське господарство, — резюмував Леонід Сахневич.— Нам є що запропонувати новим ринкам.

Цікавить Аргентину і можливість реалізовувати спільні з Чернігівщиною проекти в галузі освіти, науки, туризму, культурних надбань.

— Аргентина має потужну українську діаспору, яка свого часу допомогла у розбудові країни. Українці, хоча й інтегрувалися у суспільство іншої держави, однак зберегли свою самобутність. Варто зауважити, що співпраця між нашими країнами в останні кілька років значно посилилася. Про це свідчить визнання Аргентиною українських дипломів про вищу освіту та розгляд держави як стратегічного партнера у багатьох галузях економіки, — наголосив Аріель Макс Санчес Ромеро.



Категорія: ЕКОНОМІКА | Переглядів: 1200 | Теги: Чернігівщина, співпраця, Аргентина | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar