реклама партнерів:
Головна » 2016 » Січень » 3 » Чернігівські депутати продовжили мораторій на забудову Кордівки
21:44
Чернігівські депутати продовжили мораторій на забудову Кордівки
Чернігівські депутати продовжили мораторій на забудову Кордівки Кордівку не забудують. Принаймні цього року. Депутати міської ради продовжили мораторій до 1 січня 2017 року. Щоправда суперечки виникли у терміні. Міський голова Атрошенко пропонував лише 4 місяці, за цей час міська рада мала би обґрунтувати чому будувати тут не можна.

Допомагав навіть власний юрист думку обґрунтувати, мовляв, забудовник мораторій може оскаржити в суді. Проте громадські активісти продемонстрували рішення Київського апеляційного суду на спростування. Цими ж рішеннями встановлено, що будівництво тут заборонене.

Встановлювати треба, як цю землю взагалі могли віддати під будівництво. Врешті, депутати пропозицію мера провалили і підтримали початковий проект. Терміном дії мораторію 1 рік.

Депутати також проголосували нову структуру виконавчих органів ради. Буде скорочення і оптимізація: дублюючих функцій більше не буде. З’явиться у міській раді і прес-служба. А от відділ сприяння роботи депутатів ліквідують, всім займатиметься загальний.

Відтепер у міського голови є перший заступник, це колишній банкір Михайло Шостак. Його колезі по виконкому, заступнику міського голови Кириченку, пощастило менше. Його можливу причетність до кримінальної справи обговорюють вже не перший тиждень. На сесію він навіть приніс довідку з міліції, що судимості не має і не є підслідним. «ДемАльянс» передав міському голові документ з генпрокуратури, аби зняти кандидатуру Кириченка. Проте дані наведені там не свідчать про причетність екс-директора ковбасного заводу до злочину. А от головний юрист міськради за Соколова, навіть побачив у наданні такого документу ознаки злочину.

Урешті, кандидатуру таки проголосували, новий заступник з питань ЖКГ і транспорту обіцяє зробити прозорими тарифи на громадський транспорт. Як справиться із снігом у місті, покаже наступний снігопад.

До ночі депутати вирішували в кулуарах, хто в яку комісію піде і кандидатури очільників. Врешті, в місті з’явилось 6 постійних комісій. Два очільники від «Батьківщини», два від «Блоку Петра Порошенка», по одному від «Радикальної партії» і «Нашого Краю»

Сюжет телеканалу «Дитинець»
Джерело: gorod.cn






Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 1110 | Теги: депутати, Чернігів, Кордівка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar