реклама партнерів:
Головна » 2020 » Квітень » 27 » Чернігівський Рух виступає за скасування заборон для малого бізнесу
11:59
Чернігівський Рух виступає за скасування заборон для малого бізнесу
Чернігівський Рух виступає за скасування заборон для малого бізнесу На тлі переповнених супермаркетів важко зрозуміти логіку закриття маленьких магазинчиків. Про це йдеться в заяві Чернігівської обласної організації Народного Руху України, підписаній її головою Миколою Черепом.

Карантин "дивним чином стосується тільки маленьких магазинчиків, де й так не було ніколи скупчення людей, в той час як великі супермаркети працюють без жодних перепон", йдеться в заяві.

Чернігівський Рух переконаний: "Закриття головним санітарним лікарем Ляшком продовольчих ринків також здійснене на догоду монополістам, адже насправді на відкритому просторі значно менша ймовірність поширення вірусу, ніж у великих магазинах, де багато людей. Натомість монополісти різко збільшили прибутки, а дрібний бізнес доїдає останні запаси".

Рухівці Чернігівщини виступають також за скасування заборон на відвідування парків і скверів, адже, як стверджують медики, свіже повітря, сонце та ходьба -- перші запобіжники від серцево-судинних захворювань. А саме ці захворювання були і є першими серед причин смертності українців.

Василь ЧЕПУРНИЙ, Чернігівська область, Голос України



Категорія: ЕКОНОМІКА | Переглядів: 13556 | Теги: карантин, Чернігівський Рух, ринок | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar