реклама партнерів:
Головна » 2018 » Червень » 5 » «Чернігівводоканал» підключає до мереж міського водопроводу пляж "Золотий берег"
09:04
«Чернігівводоканал» підключає до мереж міського водопроводу пляж "Золотий берег"
«Чернігівводоканал» підключає до мереж міського водопроводу пляж З 1 червня КП «Чернігівводоканал» проводить роботи по підключенню до мереж міського водопроводу пляжу "Золотий берег".

Відповідно до санітарних норм, відновлення питного водопостачання можливе лише за умови знезараження приладів, через які проводиться відбір води (питні фонтанчики, водорозбірні колонки, тощо) та отримання відповідного висновку хіміко-бактеріологічної лабораторії та лабораторії питної води.

Наразі водорозбірна колонка на пляжі "Золотий берег" вже підключена до міського водопроводу, але до отримання висновків лабораторій споживання води з колонки можливе лише для технічних потреб персоналу пляжу.

З метою запобігання вживання води населенням до отримання відповідних дозволів санітарних служб, на колонці тимчасово встановлено запірний механізм.

Колонка, фонтанчики, душові на міському пляжі після отримання відповідних рішень будуть працювати у звичайному режимі.

Упереджаючи звернення громадян щодо провалу асфальтобетонного покриття дороги на пляж "Золотий берег" поруч з оглядовим колодязем, повідомляємо, що провал стався на водопроводі, який перебуває на балансі пляжу. КП "Чернігівводоканал" повідомило відповідальних осіб про аварійну ситуацію і вона має бути усунена допочатку пляжного сезону, який в Чернігові розпочинається з 16 червня.

Крім того, за повідомленням відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради за останні три доби - з 2 по 4 червня - рівень води в Десні у межах м. Чернігова знизився на 39 см. І наразі становить 481 см над «0» поста.

За повідомленням інформаційної служби КП «Чернігівводоканал»



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 747 | Теги: вода, Золотий берег, Чернігівводоканал | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar