реклама партнерів:
Головна » 2018 » Квітень » 7 » Чорнушна кампанія проти Валерія Куліча свого не досягне!
07:50
Чорнушна кампанія проти Валерія Куліча свого не досягне!
Чорнушна кампанія проти Валерія Куліча свого не досягне! Світлому святу Воскресіння передує страсний тиждень. Звершенню великих справ – труднощі і випробування. Бо протидію спричиняє дія. Рух, розвиток, прагнення завжди викликають заздрісний опір.

Так було і буде. Але страсті минають і за ними наступає Великдень. Це – традиційна народна мудрість, та мораль, яку нам дарує це свято. А ще – вчить нас не тримати зла і відпускати образи.

За цими принципами стараюся жити і я – не злитися і не злити, а з щирою усмішкою і чистим серцем, у мирі з собою і світом, з натхненням і впевненістю – вперед невідступно!

От і зараз – останні декілька тижнів – страсті.
Чорнушна інформаційна кампанія проти мене – випробовує, але мети своєї не досягне!

Може, дехто і правда думає, що публікації наклепів і бруду можуть змусити мене звернути зі шляху. Даремно:)
Такі технології може й працюють у столиці чи ще десь, але не у нас на Чернігівщині. Тут громади згуртовані, а люди щирі – знаємо своїх, а якщо і не знайомі – відчуваємо, хто є хто і що до чого робиться. Так і зараз.

Щире спасибі всім вам, хто телефонує, пише, переживає і підтримує під час цих чергових, але, все ж, неприємних страстей. Дякую і запевняю, що не піддамся, не поведуся, поставленої мети нинішня брудна кампанія не досягне. Невідступно вперед! І, звісно, – пліч-о-пліч із громадою, земляками, вами!

Окремо висловлюю вдячність тим, хто не піддається на провокації та спокуси – Чернігівським мас-медіа: редакторам, журналістам, видавцям, блогерам і всім іншим, хто не продається. Це у нас із вами спільне, те, що об’єднує і надихає.

Вітаю щиро з наступаючим світлим Великоднем!
Сил, наснаги і лише хороших новин:)

Валерій КУЛІЧ



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 736 | Теги: Чернігівщина, Валерій Куліч, інформаційна кампанія | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar